Cine este Andrei Dósa și ce vrea el?

 

Andrei Dósa s-a născut în 1985, la Braşov. A absolvit cursurile masterului de Inovare Culturală (care se numea anterior master de Scriere Creatoare) din cadrul Facultăţii de Litere din Braşov, unde i-a avut ca profesori, printre alţii, pe Alexandru Muşina, Andrei Bodiu şi Romulus Bucur. A debutat cu volumul Când va veni ceea ce este desăvârşit, Editura Tracus Arte, 2011 (Premiul naţional de poezie „Mihai Eminescu”). Între timp, a mai publicat două volume de poezii: American Experience, Editura Cartea Românească, 2013, respectiv Nada, Editura Pandora M, 2015. A tradus mai multe cărţi din engleză şi maghiară. A colaborat cu revistele Astra si Corpul T. În prezent, este redactor al revistei Poesis International.

Contact: andrei.dosa@yahoo.com

7 gânduri despre „Cine este Andrei Dósa și ce vrea el?

 1. Foarte frumos ai facut si continui sa faci. Fii rebel! Lasa-ti exhibitionismul literar si mai ales artistic sa zburde liber. Si nu intr-o cutie. Si aia neagra. Ci pe iarba, in verde. I-ati libertatea pe sus. Nici administrar, nici editor. Scrie!

 2. Buna ziua.

  Aukro.ro are placerea sa va prezinte Programul nostru de Afiliere.

  Oferim o varietate de banner-ere grafice de diferite marimi si cu diferite imagini, panouri de cautare si posibilitatea de a introduce link-uri text pe site-ul dumneavoastra – la alegerea dumneavoastra.

  Platim 5 lei pentru fiecare utilizator inregistrat prin intermediul paginii dumeavostra si inca 5 lei daca isi activeaza complet contul. Oferim o modalitate simpla prin care puteti monitoriza numarul de afiliati si suma de bani castigata.

  Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pe http://www.aukro.ro si sa va alaturati Programului de Afiliere.

  Atat inscrierea cat si inregistrarea in Programul de Afilieri sunt gratis pe aukro.ro

  Daca mai aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la ; contact@aukro.ro sau la numarul de telefon : 0351467304.

  Cu stima,

  Echipa Aukro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s